خانه/ویزای چین، ویزای فوری چین ، ویزای مولتی چین
ویزای چین، ویزای فوری چین ، ویزای مولتی چین ۱۳۹۷/۱۱/۱ ۱۵:۳۵:۲۴
ویزای چین کارگزارمستقیم سفارت چین

اخذ ویزای چین مستقیم سفارت

نوع ویزا


توضیحات


   ………..

مدت زمان


قیمت (دلار)


ویزای گروهی عادی چین


مناسب گروه های ۵ تا ۱۵ نفر می باشد.مسافر از تاریخ صدور ویزای گروهی چین به مدت ۴۵ روز مهلت دارد به کشور چین سفر کند و حداکثر مدت اقامت ۳۰ روز می باشد.لازم به ذکر است ویزای گروهی چین شامل یکبار ورود است و ورود و خروج همه ی اعضا می بایست در یک تاریخ انجام پذیرد.تفاوت ویزای گروهی عادی چین با ویزای گروهی فوری چین تنها در مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای چین می باشد.۸ روز کاری$۹۰
ویزای گروهی فوری چین


شرایط ویزای گروهی فوری چین همانند ویزای گروهی عادی چین می باشد با این تفاوت که مدت زمان اخذ ویزای گروهی فوری چین در سریعترین زمان صورت می پذیرد.۶ روز کاری$۱۲۵
ویزای انفرادی عادی چین


ویزای توریستی چین به ۳ نوع ویزای عادی چین,ویزای نیمه فوری چین و ویزای فوری چین اخذ می گردد. یا همان ویزای توریستی چین برای افرادی مناسب است که به صورت انفرادی به چین سفر می کنند و مدت اقامت آن ها بین ۱ تا ۳۰ روز می باشد.مدت اعتبار این نوع ویزای توریستی چین از تاریخ صدور ۳ ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر ۳۰ روز می باشد.اگر برای سفر به چین عجله ای ندارید ویزای انفرادی عادی چین برای شما مناسب است. ۸روزکاری$۱۱۰
ویزای انفرادی نیمه فوری چین


شرایط اخذ ویزای انفرادی نیمه فوری چین همانند ویزای انفرادی چین می باشد و تنها تفاوت آن ها در مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین است.۵ روز کاری$۱۳۰
ویزای انفرادی فوری چین


شرایط ویزای انفرادی فوری چین همانند ویزای انفرادی عادی چین می باشد با این تفاوت که مدت زمان اخذ ویزای انفرادی فوری چین در سریعترین زمان صورت می پذیرد و برای افرادی مناسب است که فرصت کمی برای اخذ ویزای چین در اختیار دارند.۳ روز کاری$۱۵۰
ویزای تجاری ۳ ماهه سینگل چین


مناسب تجار و بازرگانان می باشد.مدت اعتبار ویزای تجاری ۳ ماهه سینگل چین از تاریخ صدور ۳ ماه و مدت اقامت در چین از تاریخ ورود حداکثر ۳۰ روز می باشد.در ویزای تجاری سینگل تنها یکبار اجازه ورود به چین را دارید.۱۰ روز کاری۲۰۰$ برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
ویزای تجاری ۳ ماهه دبل چین


شرایط ویزای تجاری ۳ ماهه دبل چین همانند ویزای تجاری ۳ ماهه سینگل چین می باشد با این تفاوت که با اخذ ویزای تجاری دبل چین مسافر می تواند در مدت سه ماه دوبار به کشور چین سفر کند و در هر بار حداکثر ۳۰ روز اقامت داشته باشد.۱۰ روز کاری

۴۰۰$برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

ویزای ۶ ماهه مولتی چین


دارای ۶ ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزای چین است که مسافر بدون محدودیت در مدت ۶ ماه می تواند به چین سفر کند و در هر بار ورود اجازه حداکثر ۳۰ روز اقامت را دارد.۱۰ روز کاری

۶۰۰$برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

ویزای یکساله مولتی چین


 

 

 

مناسب افرادی است که بسیار به چین سفر می کنند.ویزای یکساله چین دار

ای یک سال اعتبار از تاریخ صدور ویزای چین است.مسافر در مدت یک سال می تواند بدون هیچ محدودیت چندین بار وارد کشور چین شود و در هر بار ورود حداکثر اجازه ی ۳۰ روز اقامت را دارد.

۱۰ روز کاری

۷۰۰$برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

 

 

 

 

 

نکات قابل توجه و مدارک مورد نیاز ویزای چین

اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است)

۲- دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک و کلاه (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)

۳- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر

۴- مشخصات کامل فردی آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است)

۵- تمکن مالی به انگلیسی حداقل ۸۰۰۰ دلاری با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک تمکن برای هر نفر جداگانه و یا یک نفر برای چند نفر

۶- بیمه مسافرتی

روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.

نحوه درخواست ویزای چین

همان‌گونه که می ‌دانید متقاضیان سفر به چین ابتدا می‌بایستی جهت اخذ ویزای این کشور، نوع ورود خود را از میان انواع ویزا انتخاب کنند سپس اقدام به اخذ ویزا چین نمایند.

در حال حاضر انواع مختلف ویزای چین به‌صورت انفرادی و گروهی و به‌شکل عادی و فوری قابل اخذ است.

نکاتی درباره ویزای گروهی چین

این ویزا صرفا توسط آژانس مسافرتی گرفته می‌شود. روال کار در این خصوص بدین صورت است که آژانس مسافرتی چینی برای آژانس ایرانی دعوتنامه ارسال کرده و آژانس مسافرتی ایرانی این دعوتنامه را به همراه ۲ قطعه عکس (عکس ۴×۶ بدون کلاه و عینک و با پس زمینه سفید) و نامه تمکن مالی با حداقل موجودی ۱۲میلیون تومان معادل ۳۰۰۰دلار آمریکا از بانک (ترجیحا با مهر برجسته) را جهت اخذ ویزای چین به سفارت چین تحویل می‌دهد.

ویزای گروهی چین حداقل برای ۵ نفر صادر می شود و از این ۵ نفر حداقل می‌بایست دو نفر از آن‌ها با این ویزا وارد خاک چین شوند.

کلیه مسافرانی که با هم وارد چین می شوند باید با هم از چین خارج شوند.

مدت اعتبار این نوع ویزا محدود بوده و بر روی آن درج شده است. مسافر باید در بازه زمانی درج شده وارد شده و از چین خارج شود.

مسافران باید در بدو ورود به چین در محل بازرسی محلی کشور چین حتما مطابق ترتیب اسمی درج شده وارد شده و از چین خارج شوند.

در صورتی که به صورت گروهی و با ویزای گروهی وارد چین می‌شوید و قصد دارید که از گروه جدا شوید و برای انجام کاری به شهر یا هتل دیگری مراجعه کنید حتماً از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و به همراه خود داشته باشید؛ چون شما در هر نقطه از چین جهت ورود به هر هتلی به آن نیاز دارید و حتما در تاریخ برگشت به موقع به همگروهی‌های خود بپیوندید.

در حفظ و نگهداری ویزا کوشا باشید چون در صورت مفقود شدن آن دچار مشکلات زیادی همچون هزینه‌های سنگین مالی خواهید شد.

در هنگام ورود و مواجه شدن با پلیس مرزی از هرگونه صحبت، توضیحات اضافی و شوخی کردن با هم‌گروهی های خود اجتناب کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان سفارت ما ۲۹-۸۸۴۸۷۱۲۱ پارسا گشت تماس بگیرید.