ویزا الکترونیک آذربایجان-پارساگشت

در سال‌های گذشته بسیاری از ایرانیان به منظور تحصیل، کار و یا گردشگری کشور آذربایجان را برای سفر خود انتخاب کرده‌اند. همانطور که می‌دانید سفر و یا مهاجرت به آذربایجان هم همانند دیگر کشورها نیاز به ویزا دارد. از تاریخ دوم تیرماه 1402 شرایط دریافت ویزا برای ایرانیان تغییر پیدا کرد و دیگر برای مسافران ایرانی ویزای فرودگاهی صادر نمی‌شود. همچنین اخذ ویزای باکو نیز دچار تغییرات دیگری شده است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

 

دریافت ویزای باکو برای ایرانیان

همانطور که گفته شد فعلا امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای ایرانیان میسر نیست و همه ایرانیانی که قصد سفر به این کشور را دارند بایستی از قبل نسبت به اخذ ویزای آذربایجان اقدام نمایند. همچنین ویزای لیبل دار در این کشور و ویزای فوری نیز برای ایرانیان صادر نمی شود.

از طرف دیگر برخلاف گذشته که امکان سفر زمینی به کشور آذربایجان وجود داشت، اکنون مرز زمینی بسته شده و مسافران ایرانی که قصد عزیمت به آذربایجان را دارند می بایستی بعد از دریافت ویزای خود به صورت هوایی به این کشور سفر کنند. افرادی که قصد اخذ ویزای باکو را دارند می‌توانند از قسمت بالای همین صفحه اقدام کنند.

انواع ویزای آذربایجان

تمامی افرادی که می‌خواهند به آذربایجان سفر کنند و تابعیت این کشور را ندارند بایستی ویزای خود را دریافت کنند که در ادامه به بررسی انواع این ویزاها خواهیم پرداخت.

  • ویزای توریستی آذربایجان عادی 30 روزه
  • ویزای توریستی آذربایجان فوری 30 روزه (غیرفعال)
  • ویزای لیبل دار آذربایجان 30 روزه (غیرفعال)

به دلیل بسته بودن سفارت آذربایجان، امکان دریافت ویزای لیبل دار که برچسب آن در پاسپورت الصاق می‌شود وجود ندارد. همچنین ویزای فوری نیز در حال حاضر به ایرانیان ارایه نمی‌شود. تنها راه دریافت ویزای آذربایجان، اخذ ویزای آنلاین (الکترونیک) است.

ویزای عادی آذربایجان

این ویزا معمولا برای اهداف مختلفی از جمله گردشگری، تفریحی، تجاری، کاری، ورزشی، توریستی، دیدار با بستگان، پزشکی و یا موارد دیگر صادر می شود. ویزای عادی آذربایجان بدون درنظر گرفتن نوع آن که برای چه هدفی است به دو صورت ویزای یکبار ورود و یا چندبار ورود (مولتی) صادر می‌شود. همانطور که از اسم آن مشخص است در ویزای یکبار ورود فرد تنها اجازه یکبار ورود و خروج از کشور را دارد و در ویزای مولتیپل می‌تواند چندین بار وارد و یا از کشور آذربایجان خارج شود. این ویزا با اعتبار 90 روزه صادر می‌شود.

ویزای ترانزیت آذربایجان

این ویزا برای افرادی است که قصد رسیدن به یک کشور دیگر از خاک آذربایجان را دارند. اعتبار این ویزا از زمان صدور حداکثر 30 روز بوده و مدت اقامت مجاز فرد در کشور آذربایجان 5 روز می باشد. با این حال معمولا اعتبار این ویزا بر اساس نوع وسیله نقلیه (هوایی، زمینی، دریایی و یا ریلی) مشخص می شود. نکته ای که باید توجه داشت این است که مدت زمان مجاز اقامت فرد تا زمان انتهای اعتبار ویزا خواهد بود.

دریافت ویزای الکترونیکی آذربایجان

ایرانیانی که قصد سفر و یا مهاجرت به این کشور را دارند می‌توانند با درخواست ویزای الکترونیکی باکو از طریق سایت سفر هالیدی نسبت به دریافت ویزای این کشور اقدام نمایند. برای این کار باید گذرنامه دست‌کم 6 ماه اعتبار داشته باشد.

در این روش بعد از آپلود تصاویر و تکمیل فرم درخواست، هزینه تعیین شده را به‌صورت آنلاین پرداخت می‌نمایید. معمولا پس از 1 تا 3 روز کاری نتیجه درخواست ویزای شما اعلام خواهد شد. به یاد داشته باشید که این ویزا به مدت 90 روز اعتبار دارد و مدت زمان اقامت مجاز در کشور آذربایجان هم 30 روزه خواهد بود.

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان

  • در زمان اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان باید تمام اطلاعات خواسته شده را به درستی تکمیل نمایید و شما در برابر درستی این اطلاعات مسئول هستید.
  • به هیچ عنوان نباید بعد از مدت تعیین شده ویزای خود در این کشور حضور داشته باشید و به محض اتمام اعتبار ویزا بایستی خاک این کشور را ترک نمایید.
  • اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان تنها اجازه‌ی اولیه برای ورود به این کشور است. اما بر اساس قوانین مهاجرت آذربایجان ممکن است برخی افراد در زمان ورود به این کشور ممنوع الورود شوند.
  • همچنین باید در نظر داشته باشید که کسانی که ویزای الکترونیکی آذربایجان را دریافت می‌کنند حق اشتغال در این کشور را ندارند و برای کار در این کشور بایستی ویزای کار دریافت کنند.
  • افرادی که قصد کار در این کشور را دارند بایستی ضمن دریافت اجازه اقامت موقت، اجازه کار را هم از اداره مهاجرت این کشور دریافت نمایند.
  • خبرنگاران و فیلم‌برداران ضمن اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان بایستی از مجوزهای لازم و رسمی نیز برخوردار باشند. در غیر این صورت ویزای آنها باطل شده و در نهایت از کشور اخراج می‌شوند.
  • همچنین از ورود افرادی که به صورت غیرقانونی و یا با جعل اسناد وارد خاک این کشور شوند جلوگیری می‌شود و برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

ویزای فرودگاهی باکو به چه صورت است؟

این نوع ویزا در داخل فرودگاه شهر باکو صادر می گردد که در حال حاضر برای ایرانیان ارایه نمی‌شود.

 

آیا با ماشین خودم می توانم به باکو بروم و کاپوتاژ چیست؟

خیر، در حال حاضر آذربایجان اجازه این کار را نمی‌دهد.
در شرایط عادی می‌توانید به اصطلاح با کاپوتاژ کردن خودرو خود بصورت زمینی و با اتومبیل خودتان به باکو سفر کنید. برای کاپوتاژ یا کابوتاژ کردن خودرو باید گواهینامه بین‌المللی و دفترچه مالکیت بین‌المللی را از کانون اتومبیلرانی و جهانگردی و پلاک بین‌المللی را از اداره گمرک دریافت کنید.

 

آیا ویزای باکو ریجکتی هم دارد؟

ویزای هر کشوری از جمله کشور آذربایجان توسط مقامات مسوول آن کشور تایید یا رد می‌گردد. ولی معمولا ریجکتی ویزای باکو بسیار کم و انگشت‌شمار است.

 

قیمت ویزای باکو چقدر است؟

هزینه ویزای باکو در انواع مختلف را می‌توانید با ورود به سایت سفر هالیدی در بالای همین صفحه بصورت آنلاین و به‌روز ببینید و اقدام به خرید کنید.

 

الان در مرز آذربایجان هستم سریع‌ترین ویزای این کشور چطور تهیه می گردد؟

در حال حاضر ویزای فوری توسط آذربایجان ارایه نمی‌شود و ورود زمینی ممکن نیست. در حالت عادی می‌توانستید ویزای فوری و آنلاین باکو را از سایت سفر هالیدی تهیه کنید که معمولا سه ساعته آماده می‌گردد.

 

هزینه ویزای باکو برای خردسالان چقدر است؟

نرخ ویزای باکو برای افراد بزرگسال و یا کودکان و خردسالان تفاوتی ندارد. رویت قیمت ویزای باکو در سایت سفر هالیدی ممکن است.

 

اگر بخواهم زمینی به باکو بروم مرز 24 ساعته باز است؟

خیر، در حال حاضر ورود به آذربایجان تنها از طریق هوایی ممکن است، اما خروج را از مرز زمینی می‌توانید انجام بدهید.

 

برای سفر به آذربایجان چه پولی تهیه کنم؟

می توانید منات یا دلار همراه خود ببرید که البته در صرافی‌های باکو می‌توانید به مقدار لازم دلار را تبدیل به منات نمایید.