ایرلاین لوفت هانزا

هواپیمایی لوفت هانزا

شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا هواپیمایی ملی آلمان و شرکت هواپیمایی حامل پرچم این کشور است که از نظر میزان درآمد به‌ عنوان بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان شناخته می‌شود.

شرکت هواپیمایی لوفت هانزا بزرگترین ایرلاین  آلمانی است که پس از ادغام با شرکت‌های زیر مجموعه‌اش، مالکیت بزرگترین ایرلاین اروپا را بر اساس تعداد مسافر و تعداد ناوگان به دست آورد.

این شرکت‌ها با یکدیگر مجموعه لوفت هانزا (Lufthansa group) را تشکیل می‌دهند و با داشتن بیش از ۶۱۵ فروند  هواپیما یکی از بزرگترین شرکت‌های هواپیمایی جهان را بر اساس تعداد مسافر را در اختیار دارند.

همچنین، لوفت هانزا یکی از اعضای اصلی استار الاینس (Star Alliance) است و با سایر شرکت‌های هواپیمایی مانند ایر کانادا و یونایتد ایرلاین نیز مشارکت می‌کند.

علاوه بر این، شرکت‌های هواپیمایی دیگری مانند ایر مالتا، جرمن وینگز، لوکزایر، تام ایرلاینز و اسپایس جت نیز توافق مقصدهای از همکاران لوفت هانزار محسوب می‌شوند.

حقایق لوفت‌هانزا

شرکت لوفت هانزا به عنوان شرکت هواپیمایی حامل پرچم آلمان، تا سال ۱۹۷۰ این امکان را به کارکنان خود می‌داد تا در سهام شرکت سهیم شوند و بخشی از آن را خریداری کنند. به همین دلیل هنگامی‌که این شرکت هواپیمایی به بخش خصوصی واگذار شد، بیشتر کارکنان حدود ۳ درصد از سهام شرکت را دریافت کردند.

در سال ۲۰۱۶ سایت معتبر World Airline Awards  شرکت هوایی لوفت هانزا را به‌ عنوان دهمین خط هوایی برتر سال انتخاب کرد. با وجود اینکه این شرکت طی چند سال اخیر در رقابت با خطوط هوایی دیگر از شرق آسیا و خاورمیانه، کمی در رده‌بندی‌ها عقب‌افتاده است، همچنان بهترین ایرلاین  اروپای غربی محسوب می‌شود. شبکه پروازی گسترده، هواپیماهای مدرن، سرویس اینترنت داخل کابین هواپیما، کابین فرست کلاس، پرسنل با تجربه و متخصص، از شاخصه‌های متمایز شرکت هواپیمایی لوفت هانزا است.

تاریخچه هواپیمایی لوفت هانزا

تاریخ شرکت لوفت‌هانزا پر از حوادث ناگوار و شیرین و اتفاقات ماندگار بسیار است که نقش مهمی در تاریخ کشور آلمان و اروپا داشته‌اند. این حوادث البته به این شرکت کمک کرده‌اند تا با آموختن از این تاریخ پر فراز و نشیب، به رشد و شکوفایی خود سرعت بخشند. این شرکت در سال ۱۹۲۶ با نام Deutsche Luft Hansa A.G تاسیس شد و از سال ۱۹۳۶ تا به امروز با نام فعلی به فعالیت خود ادامه داد.

دهه‌ ۳۰ سرآغاز رشد سریع این شرکت بود، به‌طوری‌که هواپیماهای بزرگتری تهیه شده و مسافت‌های طولانی‌تری طی می‌شد. در این حین وقوع جنگ‌ تاثیرات بزرگی بر این شرکت گذارد به نحوی که تمام اطلاعات پروازی آن محرمانه شدند و بسیاری از پروازها برای تامین ادوات جنگی و پشتیبانی نیروهای نظامی مورد استفاده قرار می‌گرفت. اغلب پروازهای عادی نیز متوقف شده و ماهیت این شرکت را بیشتر نظامی نمود.

تا اینکه در سال ۱۹۵۳ شرکتی با نام مختصر Luftag تاسیس شد که با استفاده از ادوات شرکت لوفت‌هانزا قصد برقراری پروازهای بین‌المللی داشت. در این رابطه، فرودگاه هامبورگ نیز به عنوان مقر شرکت جدید انتخاب شد تا با ۸ فروند هواپیما، خدمات خود را آغاز کند. یک سال بعد این شرکت لوگو و نام لوفت‌هانزای سابق را خریداری کرد و به عنوان شرکت هواپیمایی دولتی و ملی این کشور شناخته شد. ۱۵ می ۱۹۵۵ پروازهای بین‌المللی این شرکت با پرواز به شهرهای لندن، پاریس، مادرید و سرانجام نیویورک آغاز شد و سپس پرواز به آمریکای جنوبی، سه پرواز مستمر به تهران و یک پرواز به بغداد در طی هفته برنامه‌ریزی شد.

ورود هواپیمای بزرگ بوئینگ ۷۰۷ و پروازهای مستمر آن بین فرانکفورت و نیویورک از مهم‌ترین تحولات رخ داده در این شرکت در آغاز دهه ۶۰ بود. به تدریج با افزایش ناوگان و خرید جت‌های مسافربری بزرگ‌تر مسیرهای بیشتر و پروازهای طولانی‌تر به برنامه‌ی پروازی لوفت‌هانزا اضافه شدند. اواخر دهه‌ هشتاد با خرید ۱۵ فروند ایرباس A320s و ۷ فروند ایرباس A300 و  ۱۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ برای این شرکت به پایان رسید.

 

مقاصد هواپیمایی لوفت هانزا

در حال حاضر هواپیماهای شرکت هواپیمایی لوفت هانزا به ۱۸ مقصد داخلی در خاک آلمان و ۱۹۳ مقصد خارجی، یعنی ۷۸ کشور جهان در قاره آفریقا، آمریکا، آسیا و اروپا پرواز دارند. پرواز فرانکفورت به بوینس آیرس با بیش از ۱۳ ساعت پرواز، طولانی ‌ترین مسیر پروازی این ایرلاین به‌ شمار می‌ آید.

در ایران نیز پروازهای شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا تنها از فرودگاه بین المللی امام خمینی در تهران به دو شهر وین و فرانکفورت مستقیم و به بقیه مقصدهای جهان، به صورت غیرمستقیم انجام می‌شوند.

ناوگان هواپیمایی لوفت هانزا

ناوگان شرکت هواپیمایی لوفت هانزا از هواپیماهای غول پیکر ایرباس و بوئینگ برای مسافت‌های طولانی و هواپیماهای کوچک برای مسافت‌های کوتاه در قاره اروپا تشکیل شده است.

نوع هواپیما تعداد
Airbus A319-100 ۳۰
Airbus A320-200 ۶۷
Airbus A320neo ۱۰
Airbus A321-100 ۲۰
Airbus A321-200 ۴۳
Airbus A330-300 ۱۹
Airbus A340-300 ۱۷
Airbus A340-600 ۱۶
Airbus A350-900 ۶
Airbus A380-800 ۱۴
Boeing 747-400 ۱۳
Boeing 747-8 ۱۹

کلاس های پروازی  هواپیمایی لوفت هانزا

اقتصادی (اکونومی کلاس

این کلاس پروازی صندلی‌های عادی و راحتی دارد که در همه نوع هواپیماهای این شرکت قرار گرفته‌اند. عرض این صندلی‌ها ۳۱اینچ است (به جز هواپیماهای ایرباس ای۳۸۰ که عرضی ۳۳ اینچی دارند). مانیتور صوتی و تصویری، غذا و نوشیدنی رایگان از دیگر امکانات این کلاس پروازی است.

پرمیوم اکونومی

این کلاس پروازی امکاناتی مانند کلاس اکونومی دارد، با این تفاوت که از صندلی‌های بزرگ‌تر و راحت‌تری نسبت به آن تشکیل شده است. این کلاس پروازی از سال ۲۰۱۴ در این شرکت هواپیمایی شکل گرفته است.

فرست کلاس

کابین‌های لوکس فرست کلاس در قسمت بالایی ایرباس ‌های A380 و بخش طولی ایرباس‌های دیگر قرار گرفته‌اند و دارای امکاناتی چون صندلی تخت‌ شو دو متری، پورت‌های مخصوص شارژ لپتاپ و موبایل و غذای دلخواه هستند. در فرودگاه نیز خدمات مخصوصی برای مسافران این کلاس پروازی در نظر گرفته شده‌ است.

کلاس پروازی تجاری (بیزینس کلاس

صندلی‌های این کلاس پروازی برای خواب و استراحت به دو متر افزایش طول پیدا می کنند و امکاناتی همچون سیستم صوتی و تصویری و شارژ لپ ‌تاپ دارند. صندلی‌های اولیه کابین بیزینس کلاس لوفت ‌هانزا امکان تخت شدن تا ۱۵۰ درجه را دارند که در سری جدید این کابین‌ها این اندازه به ۱۸۰درجه افزایش‌ یافته است. همچنین، خریداران این نوع بلیط خدمات اختصاصی در فرودگاه دریافت خواهند کرد.

وزن بار مجاز در هواپیمایی لوفت هانزا

کیف دستی

  • درجه یک: دو کیف با حداکثر وزن ۸ کیلوگرم برای هرکدام
  • بیزینس: دو کیف با حداکثر وزن ۸ کیلوگرم برای هرکدام
  • عادی: یک کیف با حداکثر وزن ۸ کیلوگرم
  • ابعاد کیف‌های دستی:‌ ۵۵x۴۰x۲۳ سانتی‌متر

چمدان

  • درجه یک: سه کیف، هر کدام با حداکثر وزن ۳۲ کیلوگرم.
  • بیزینس: دو کیف، هر کدام با حداکثر وزن ۳۲ کیلوگرم.
  • عادی: یک چمدان ۲۳ کیلوگرمی که البته در صندلی‌های جدید «اکونومی پرمیوم» به دو کیف افزایش یافته است.
  • ابعاد: طول و عرض و عمق چمدان نباید از ۱۵۸ سانتیمتر تجاوز کند.

 

 

اجسام ممنوع

  • کیف‌های دارای زنگ هشدار
  • وسائل آتش‌بازی
  • اسپری‌های دفاعی
  • مایعات قابل آتش‌سوزی
  • پودرهای شیمیایی
  • مواد رادیواکتیو
  • مایعات اسیدی
  • مواد مغناطیسی قوی
  • سلاح و تیزرهای شوک‌دار
  • دوچرخه‌ی الکتریکی

سوانح هواپیمایی لوفت هانزا

  • سپتامبر ۱۹۹۳: فرود اضطراری هواپیمای فرانکفورت – ورشو با ۶۴ مسافر در فرودگاه ورشو که منجر به فوت یک نفر از مسافران و یک نفر از خدمه پروازی شد.
  • ۲۶ جولای ۱۹۷۹: بوئینگ باری این شرکت که از ریودوژانیروی آرژانتین عازم داکار بود، سقوط کرد که سه خدمه آن کشته شدند.
  • ۲۰ نوامبر ۱۹۷۴: تلخ‌ترین حادثه تاریخ این شرکت در اثر سقوط بوئینگ ۷۴۷ با ۱۴۰ مسافر رخ داده است که در فرودگاه بین‌المللی نایروبی پس از برخواستن هواپیما دچار نقص فنی شده و ۴ نفر از مسافران و ۱۷ نفر از خدمه جان خود را از دست دادند.
آژانس پارسا گشت تهران واقع در خیابان گیشا

محتوای جدول

اطلاعات بیشتر:

ورود به سفارت فرانسه وی ای پی_02157749

آیا به دنبال اخذ ویزای شنگن بدون ریجکتی هستید؟ ویزای فرانسه تضمینی و بدون ریجکتی پیش روی شما قرار دارد. فرقی نمی‌کند این درخواست ویزای توریستی

ویزا ازبکستان_ بهترین قیمت

ویزا ازبکستان_ بهترین قیمت   سفر همواره برای خیلی‌ها هیجان‌انگیز است، مخصوصاً سفر به مناطق خاصی که تا به حال نرفته باشند؛ ازبکستان یکی از

ویزا هنگ کنگ_ بهترین قیمت

 ویزای هنگ کنگ در لیست ویزاهای پر طرفدار آسیا و جهان قرار دارد. بله درست شنیدید! هنگ کنگ یک منطقه آزاد است و برای ورود به

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ایرلاین لوفت هانزا

هلدینگ گردشگری پارسا گشت