خانه/سایر/ویزای مولتی پل و سینگل شینگن

ویزای مولتی پل و سینگل شینگن

ویزای شینگن فوری VIP|ویزای شینگن بلند مدت مالتی(چند ساله)

خدمات مشاوره برای دریافت ویزای شینگن

توضیحات

برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند و یا انجام مراحل لازم برای دریافت ویزای شینگن ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. همچنین ما ویزا و وقت های فوری و خارج از نوبت ارائه نمیدهیم و فقط وقت های عادی که همگان امکان دریافت آن ها را دارند، دریافت میکنیم و کارمزد انجام این کار را از مشتریان دریافت میکنیم. همچنین مابه صورت قانونی که اقدام به دریافت وقت میکنیم.برای ویزا هم ما مشاوره های لازم را جهت انجام امور به مسافر داده و کارمزد دریافت میکنیم.

  • ۱- کلیه مشاوره ها برای دریافت ویزاها به صورت تضمینی هستند.
  • ۲- برای کلیه ویزاها قرارداد با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد.
  • ۳- برای کلیه ویزاهای مالتی پل ۶ ماه به بالا، مسافر نصف زمان ویزا را میتوانید در حوزه شینگن تردد کند.
  • مثلا: شما وقتی ویزای شینگن ۱ ساله دریافت میکنید حداکثر ۱۸۰ روز را به دفعات در حوزه شینگن حضور داشته باشید.
  • خدمات مشاوره برای دریافت ویزای بلند مدت شینگن
مشاوره برای ویزای شینگن ۱۴ روزه تضمینی 

ویزای-شینگن-مالتی-پل

کشورفرانسه
اعتبار ویزا۱۴ روز
هزینه مشاوره در صورت دریافت ویزا۷۵۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزاسفر در ماه سپتامبر
مدارک لازممدارک شغلی :

  • داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای ۳ سال
  • کارمند با سابقه بیمه بالای ۶ سال
  • جواز کسب بالای ۳ سال

 

مدارک مالی :

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای ۵۰ میلیون تومان

عدم ریجکتی قبلی

ضمانت بازگشت : مشاوره برای دریافت ویزا به صورت تضمینی (قرارداد با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)۲۰ میلیون تومان به صورت ضمانت نامه بانکی برای ویزای اول (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)

 

 

 

 

 

 

شرایط و قیمت ویزای مولتی

کشورفرانسه
اعتبار ویزا۳ ماهه
هزینه مشاوره در صورت دریافت ویزا۱۵۰۰ یورو برای هر نفر
زمان اخذ ویزانسبت به شلوغی سفارت از ۴۰ روز تا ۹۰ روز پس از عقد قرارداد
مدارک لازممدارک شغلی :

  • داشتن شرکت با روزنامه رسمی بالای ۳ سال
  • کارمند با سابقه بیمه بالای ۶ سال
  • جواز کسب بالای ۳ سال
  • ویزای شینگن قبلی در ۶ ماه گذشته

مدارک مالی :

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی با گردش مناسب و مانده حساب بالای ۵۰ میلیون تومان

عدم ریجکتی قبلی

 

ضمانت بازگشت۲۰ میلیون تومان به صورت ضمانت نامه بانکی برای ویزای اول (مبلغ در حساب شما بلوکه می شود)
نوع ویزامشاوره برای دریافت ویزا به صورت تضمینی (قرارداد با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا، عقد خواهد شد)

و در تمام حوزه شینگن اقدام می شود

اگر قصد مهاجرت به سایر کشورها را دارید،‌ جهت اخذ ویزا و یا تعیین وقت سفارت با ما تماس بگیرید.

  • آلمان
  • فنلاند
  • اسپانیا
  • هلند
  • اتریش
  • سوئد
  • سوئیس
  • دانمارک
  • بلژیک
  • و…

 

تعیین وقت سفارت فوری و تضمینی : ۰۲۱۸۸۴۸۷۱۲۵

 

این ویزا مجوز ورود به حوزه شنگن است که از ۲۶ کشور تشکیل شده که پیمان شنگن را پذیرفته اند. ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و چهارتای دیگر عضو منطقه تجاری آزاد اروپا ” ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس ” هستند. ویزای شنگن بخش گسترده ای از اروپا را دربر میگیرد؛ به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند که هنوز به پیمان شنگن نپیوسته اند. متقاضی ورود به حوزه شنگن می تواند از یکی از کشورهای زیر ویزا دریافت کند و پس از آن مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شنگن سفر نماید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا و بیشترین مدت اقامت وی نیز در آن کشور باشد.

کشورهای عضو شنگن

اتریش 

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در آژانس پارسا گشت  استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا (تور اتریش) باشد.

مدارک ویزای توریستی اتریش با تماس با کارشناسان ما از شرایط و مدارک ویزا مطلع گردید.

مصاحبه با سفارت اتریش

تور اتریش

 

نکات مهم:

تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

ایتالیا

 

متقاضیانی که قصد سفر به کشورهای حوزه ی شنگن را داشته و تمایل دارند ورود آنها از کشور ایتالیا باشد می توانند از خدمات ویزای تضمینی ایتالیا استفاده کنند. شایان ذکر است متقاضیان ویزای ایتالیا می بایست دارای مدارک شغلی کامل، سند مالکیت و موجودی حساب مکفی جهت تامین هزینه های سفر خود باشند.

نکات مهم:

تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده آژانس پارسا گشت می باشد.

ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.

وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.

 در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

مدارک ویزای ایتالیا

هلند

 

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور هلند را دارند می توانند از خدمات ویزای هلند در شرکت   پارسا گشت   استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

 

نکات مهم:

تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور هلند بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد ..

مدارک ویزای هلند

سوئیس

 

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور سوئیس را دارند می توانند از خدمات ویزای سوئیس در شرکت   پارسا گشت   استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

 

نکات مهم:

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور سوئیس بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

وتمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد .

مدارک ویزای سوئیس

فرانسه

 

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند می توانند از خدمات ویزای فرانسه درآژانس پارسا گشت   استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

 

نکات مهم:

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور فرانسه بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان فارسی باشند.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.

در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد

مدارک ویزای فرانسه

نکته : شرایط بیمه برای افراد با سن ۶۰ سال به بالا متفاوت است.

 

توسط | ۱۳۹۶/۱۲/۷ ۱۲:۳۳:۰۳ ۰۵-۱۲-۱۳۹۶|سایر|۰ نظر

درباره نویسنده :

ارسال نظر